Onze partners

Samen met onze partners bereiken we onze doelen

SAP Partner Open Ecosystem

Compera is gecertificeerd SAP Silver Partner voor consulting services. SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als ook internationale ondernemingen. Compera levert SAP consulting diensten gespecialiseerd in het optimaliseren van inkoopprocessen.

SAP Ariba

Compera is reselling partner van SAP Ariba. SAP Ariba is de Cloud oplossing voor Procurement en is een SAP company. Dankzij de SAP Ariba Cloud solution kunnen ook bedrijven uit de midsize en small enterprise categorie eenvoudig gebruik maken slimme Procurement oplossingen zoals Supplier management, Spend analysis, Sourcing, Contract management e.d..

SAP Ariba

Compera is reselling partner van BeNeering GmbH. BeNeering is een Duitse development partner van SAP en gespecialiseerd in add-ons voor SAP Procurement zoals: Catalog Cloud Services en Dynamic Web Forms.

SAP Ariba

Compera is sinds 2008 advieslid van de Vereniging voor Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG). Compera is actief lid van de focusgroep Procurement. Van deze focusgroep heeft Compera van 2009 tot 2016 de secretarisrol vervuld.

SAP Ariba

Compera is lid van de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (NEVI). NEVI biedt de community van 10.000 Inkoopprofessionals kennis en trainingen over Inkoop.