SAP Ariba | SAP S/4HANA | SAP SRM | SAP MM

Consultancy, Support en Projecten

Klanten die al bezig zijn of besloten hebben te gaan beginnen met een SAP Procurement of SAP Ariba project, kunnen terecht voor alle denkbare ondersteuning bij Compera. Compera is SAP Ariba Partner. Van aanvullende capaciteit/expertise, implementaties, projectmanagement tot aan beheer. Compera doet dit al vanaf 2006 voor multinationals als AkzoNobel, USG People, FrieslandCampina en nationale klanten als NS, Rabobank en St. Anna Zorggroep.

Consultancy

Onder consultancy verstaan wij alle denkbare ondersteuning tijdens implementaties van SAP Procurement en SAP Ariba. Van projectmanagement en functionele tot aan technische (developer) ondersteuning. Tijdelijke versterking van uw eigen projectteam of beheerorganisatie.

Projecten

Projecten op het inkoopdomein als geheel door een team van Compera laten uitvoeren, doen wij vanzelfsprekend ook. Daarbij gaan wij een resultaatverantwoordelijkheid zeker niet uit de weg en is onze aanpak altijd gericht op een gebruiksvriendelijke oplossing en business acceptatie.

Support

Onze eigen projecten of bestaande SAP Procurement en SAP Ariba omgevingen nemen we graag in beheer. Van remote functioneel beheer tot aan technisch beheer kunnen klanten bij ons terecht. Wanneer de functionele scope die van inkoop overstijgt, werken we samen met onze partners van TopForce Alliance.