SAP Ariba | SAP S/4HANA | SAP SRM | SAP MM

Consultancy, Support en Projecten

Klanten die al bezig zijn of besloten hebben te gaan beginnen met een SAP Ariba- of SAP Procurement-project, kunnen terecht voor alle denkbare ondersteuning bij Compera. Compera is SAP Partner en SAP Ariba Partner. Van aanvullende capaciteit en expertise, implementaties, projectmanagement tot aan beheer. Compera doet dit al vanaf 2006 voor multinationals als AkzoNobel, SUEZ, USG People, FrieslandCampina en nationale klanten als NS, Rabobank en St. Anna Zorggroep. In 2019 heeft Compera de eerste SAP Ariba Snap-implementatie in de Benelux succesvol afgerond bij Zuyderland Medisch Centrum.

Consultancy

Onder consultancy verstaan wij alle denkbare ondersteuning tijdens roadmap, business case en implementaties van SAP Procurement en SAP Ariba. Als implementatiepartner. Van projectmanagement tot aan functionele en technische (developer) ondersteuning. Of als tijdelijke versterking van uw eigen projectteam of beheerorganisatie.

Projecten

Projecten op het inkoopdomein als geheel door Compera als implementatiepartner laten uitvoeren, doen wij vanzelfsprekend ook. Daarbij gaan wij een resultaatverantwoordelijkheid zeker niet uit de weg en is onze aanpak altijd gericht op een gebruiksvriendelijke oplossing en businessacceptatie.

Support

Onze eigen projecten of bestaande SAP Procurement- en SAP Ariba-omgevingen nemen we graag in beheer. Klanten kunnen bij ons terecht voor remote functioneel beheer tot aan technisch beheer on-site.