Business Consulting Procurement

 

Van Roadmap tot Business Case

Compera helpt klanten met het scherper definiëren van de probleemstelling en biedt een passende oplossing in termen van procesaanpassingen en oplossingen van SAP en Ariba. Geen maandenlange trajecten met dikke eindrapporten, maar praktisch en altijd gebaseerd op best practices van andere klanten en SAP.

Quickscan

In een kort tijdsbestek brengt Compera alle besparingspotentieel in kaart van uw SAP Procurementlandschap en worden uw huidige inkoopprocessen vergeleken met de best practices van SAP Procurement en/of SAP Ariba. Geen dikke rapporten, maar een heldere analyse met praktische aanbevelingen die rekening houden met de vertreksituatie en beschikbare capaciteit van uw organisatie.

Business case

Heeft u moeite om een heldere business case op te stellen om de gewenste inkoopverbeteringen te realiseren? Wilt u daarbij ook advies over welke inkoopoplossingen van SAP daarbij het beste bij uw situatie en ambities passen? Compera kan u helpen met het scherp formuleren van de business case en brengt de ervaringen van andere klanten in.

Roadmap

U heeft de basis van uw inkoopprocessen ondersteund met SAP-software. Om uw SAP Ariba en/of SAP Procurement toekomst scherper in beeld te krijgen, definieert Compera een roadmap die gebaseerd is op uw bestaande uitgangspunten en rekening houdt met uw ambities. De roadmap bestaat uit een logische fasering en groeipad van procesverbeteringen en bijbehorende oplossingen van SAP op het gebied van inkoop.