Onze organisatie

Wij maken procurement met SAP eenvoudig.

Onze organisatie

Compera betekent ‘aanschaf’ of ‘kopen’ in het Italiaans.

Compera is in 2006 opgericht. Sindsdien hebben we een reputatie opgebouwd waar we trots op zijn. Klanten kiezen Compera vanwege de inhoudelijke kennis en de pragmatische aanpak. Wij leveren SAP Consulting diensten gespecialiseerd in het optimaliseren van de inkoopprocessen met SAP-software.

Alle onze consultants zijn ervaren Procurement professionals en worden doorlopend getraind om voorop te lopen als het gaat om kennis over de procurement- en gerelateerde oplossingen van SAP, waaronder SAP Ariba en SAP S/4HANA. Om de kennis en betrouwbaarheid van onze diensten te onderstrepen zorgen wij er altijd voor dat de relevante certificeringen in huis zijn.

Sinds 2006 en ook daarvoor bij andere adviesbureaus hebben wij veel ervaring opgebouwd, die wij dagelijks in de praktijk toepassen. Wij introduceren u graag aan ons team en geven u het vertrouwen dat u in goede handen bent. Wij gaan u helpen om uw inkoopprocessen te innoveren en te vereenvoudigen. Wij bieden een gebruiksvriendelijke oplossing voor uw eindgebruikers.

Highlights aanpak

Uitdagen van uw ‘speciale processen’ met bewezen best-practices;

Think big, start small: focus op de quick wins en van daaruit groeien;

Onderscheid maken tussen uw must-haves en nice-to-haves;

Focus op de eindgebruiker.