Compera’s Healthcare Template voor SAP Ariba Snap

SAP QUALIFIED PARTNER PACKAGED SOLUTION

Geef uw zorgmedewerkers meer tijd voor hun primaire taak: de zorg. Hoe? Perfectioneer uw bestel- en inkoopprocessen door de gebruiksvriendelijkheid centraal te stellen. Lees hier over de zorggerichte SAP Ariba P2P-oplossing die daarbij helpt.

Ziekenhuizen staan onder druk om de beste zorg te leveren. Tegelijkertijd moeten ze ook hun budgetten streng bewaken. De sleutel tot een sluitend budget is een efficiënt bestel- en inkoopproces. Juist daar zit nog veel ruimte voor verbetering (lees hier meer over in ons Expert-blog op onze presentatiepagina)

Compera heeft veel ervaring opgebouwd binnen de gezondheidszorg. Wij hebben deze ervaringen verpakt in Compera’s Healthcare Template voor SAP Ariba. De Healthcare Template ondersteunt de zorgspecifieke P2P inkoopprocessen die voor u van belang zijn.

U profiteert onder meer van de volgende voordelen:

  • Minder fouten in het bestelproces
  • Een oplossing die uw aanvragers aan de hand neemt
  • Zorgspecifieke adviezen, inrichtingen en best-practices
  • Geen onnodige complexiteiten in de primaire processen
  • Verlaging in uw kosten
  • Verhoging van uw contract-compliance
  • Hoge gebruikerstevredenheid
  • Eenvoudig koppelen met leverancier voor elektronische PO’s en facturen

Wilt u weten hoe het Zuyderland Medisch Centrum profiteert van deze oplossing? Lees het persbericht op onze presentatiepagina.

De basis van de Compera Healthcare Template is de best-practice aanpak van SAP Ariba Snap. Snap is in de basis al een zeer volledige P2P oplossing, i.c.m. een leveranciersnetwerk, waarmee u het beste van SAP Ariba krijgt tegen een aantrekkelijke prijs. Compera’s Healthcare Template is een SAP Qualified Partner-Packaged Solution.

Voor meer informatie, inclusief een filmpje en een schermafdruk van de oplossing, verwijzen wij u naar onze presentatiepagina op LinkedIn: link.

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken en samen met ons kijken wat er voor uw bedrijf mogelijk is. Of heeft u andere vragen?
Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.