Catalog Management

Wat is eenvoudiger dan bestellen vanuit een catalogus?

Catalog Management

Voor een efficiёnt en gebruiksvriendelijk inkoopproces door uw gehele organisatie is Catalog Management cruciaal. Kunnen uw medewerkers op een ‘Bol.com’-achtige wijze bestellen? Zijn alle producten en prijzen actueel en worden uw contractafspraken toegepast? Zijn alle relevante inkoopcategorieёn aanwezig en alleen de goedgekeurde leveranciers zichtbaar?

SAP Ariba Catalog Management

SAP Ariba Procurement Content biedt een complete Catalog Management oplossing voor de bovenstaande vragen. Alle inkoopcategorieёn worden afgedekt en via een gestandaardiseerd en gebruiksvriendelijk proces beschikbaar gesteld aan alle gebruikers. Alleen het aanbod van de leveranciers die zijn goedgekeurd is zichtbaar en alle contractafspraken worden toegepast.

ariba-catalogus-nl

BeNeering Catalog Cloud Services

Het andere cloud catalogusplatform dat ook door SAP wordt ge-support is Catalog Cloud Services van SAP development partner BeNeering GmbH. Catalog Cloud Services (CCS) is af te nemen in abonnementsvorm en biedt alle facetten van een modern catalogusplatform, waaronder OCI 5.0, leveranciersintegratie, workflows, views, e-forms, dashboards en directe integratie met webshops zoals Bol.com.

Business voordelen

Medewerkers bestellen zoals zij dat gewend zijn op consumenten webshops waardoor het gestandaardiseerde inkoopproces daadwerkelijk gevolgd wordt.

Meer inkopen op contracten en minder Maverick buying waardoor beoogde kortingvolumes gehaald worden en de relatie met leveranciers verbeterd wordt.

Verbeteren van compliancy door alleen de goedgekeurde leveranciers beschikbaar te stellen en contractafspraken automatisch toe te passen.