Sourcing

Hoe wordt de toelevering geoptimaliseerd en de toegevoegde waarde verbeterd?

SAP Ariba Sourcing

Voor een goed werkend sourcing-proces moeten inkopers niet alleen alle relevante leveranciers in beeld hebben (via SAP Ariba Discovery), maar ook in staat zijn om digitaal met leveranciers samen te werken (via SAP Ariba Network). Heeft u alle leveranciersrisico’s in beeld en voldoende afgedekt? Doet u zaken met de juiste leveranciers of bent u op zoek naar alternatieven? Heeft u voldoende inzicht in uw spend en de prestaties van uw leveranciers? Belangrijke vragen die beantwoord moeten worden voor een strategische sourcing benadering.

SAP Ariba Sourcing ondersteunt het strategische sourcing proces met een cloudoplossing die past bij elke organisatieomvang en stroomlijnt de gehele sourcing lifecycle van strategie-ontwikkeling, selectie en onderhandeling, tot aan monitoring en beheren van contracten.

Business voordelen

Ontdekken van nieuwe leveranciers met betere kwalificaties en voorwaarden. Met Ariba Discovery krijg je meer leveranciers in beeld en kun je de onderlinge concurrentie vergroten.

Een efficiënter en flexibeler sourcing proces dankzij RFX functionaliteiten en het Ariba Network. Bovendien wordt dankzij de cloud oplossing de TCO verlaagd en flexibiliteit vergroot.

Structurele verlaging van leveranciersrisico’s door continue meten en verbeteren van leveranciersprestaties.