QuickValue P2P

SAP Ariba Snap (P2P) binnen 12 weken live

Het P2P-proces wordt zeer gebruiksvriendelijk met  de SAP Qualified Partner-Packaged Solution “QuickValue P2P” van Compera. QuickValue P2P is een SAP Ariba Snap P2P-oplossing voor bedrijven tot € 1 miljard omzet. Het zit vol met de beste innovaties van SAP Ariba waar eindgebruikers blij van worden. Het is een volledige P2Poplossing die deels gevuld en voorgedefinieerd is op basis van templates en best-practices. Met de SAP Ariba Snap template-aanpak van Compera zou u live kunnen binnen 12 weken. 

Operationele inkoop via Guided Buying van SAP Ariba is net zo eenvoudig als bestellen via bol.com. Eindgebruikers worden begeleid door het proces dat leidt naar de artikelen, diensten, formulieren of voorkeursleveranciers. Vanwege de integratie met contracten worden onderhandelde besparingen ook gerealiseerde besparingen wat de contract compliance ten goede komt.

Met QuickValue P2P van Compera profiteert u van een template-oplossing die deels gevuld en voorgedefinieerd is op basis van best-practices, waardoor u binnen 12 weken live kunt. Enkele kenmerken: 

 • Gebruiksvriendelijke oplossing die uw medewerkers door het bestelproces begeleidt;  
 • SAP Ariba Guided Buying met overzichtelijke categorieën (tegels), waardoor artikelen, diensten, formulieren en voorkeursleveranciers eenvoudig worden gevonden; 
 • Google-achtig zoeken over alle content (cross catalog search); 
 • Gemakkelijk toegang tot catalogi; 
 • Toegang tot ruim 9 miljoen additionele producten via Spot Buy van Mercateo (in NL); 
 • Mobiel shoppen en goedkeuren voor een sneller proces; 
 • Best-practice workflows;  
 • Integratie met contracten waardoor verhoging van uw contractcompliance; 
 • Digitale communicatie via SAP Business Network (voorheen Ariba Network) – ‘s werelds grootste B2Bnetwork; 
 • Eenvoudig en kosteloos koppelen aan SAP Business Network (voorheen Ariba Network) voor leveranciers voor elektronische PO’s en facturen; 
 • Go-Live van de oplossing is mogelijk binnen 12 weken; 
 • Per saldo een verlaging van uw kosten. 

Een belangrijk onderdeel van Quickvalue P2P is het gemak dat wordt geboden rondom het digitaal koppelen en communiceren met leveranciers (supplier enablement). Digitaal communiceren met leveranciers voor het uitwisselen van documenten, zoals bestellingen en facturen, resulteert in veel efficiencyvoordelen. Wat als de crediteurenadministratie het matchen en verwerken van facturen met een factor 3 tot 5 efficiënter kan realiseren? 

Het koppelen van een leverancier voor het digitaal versturen en ontvangen van bestellingen en facturen wordt eenvoudig gerealiseerd via een slimme e-mail. Het enige dat de leverancier nodig heeft is een e-mailadres om de bestelling te ontvangen. Via een link in de e-mail kan de leverancier zich eenmalig registreren en vervolgens de bestelling openen en onder andere ontvangstbevestigingen, verzendberichten en facturen aanmaken – op basis van de afspraken die tussen inkoper en leverancier zijn gemaakt. Dit is allemaal zonder kosten voor de leverancier. 

Met onze template Quickvalue P2P realiseren wij binnen 12 weken voor u de implementatie van deze gebruikersvriendelijke en innovatieve P2Poplossing van SAP Ariba. Deze oplossing gaat zich terugverdienen vanaf dag één.  

Neem contact met ons op als u QuickValue P2P voor SAP Ariba Snap in het echt wilt zien. Wij geven graag een demo en helpen u bij het bepalen van vervolgstappen die aansluiten bij uw ambities op het gebied van Inkoop. Samen bepalen wij graag met u een stabiele en geleidelijke groei: denk groot, start klein, groei gecontroleerd. 

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken en samen met ons kijken wat er voor uw bedrijf mogelijk is. Of heeft u andere vragen?
Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.