QuickValue P2P for SAP Ariba Snap

SAP Qualified Partner Packaged solution

Operationele inkoop is eenvoudiger dan ooit met QuickValue P2P for SAP Ariba Snap. Met QuickValue P2P for SAP Ariba Snap profiteert u van een gebruikersvriendelijke P2P oplossing die vol zit met de beste innovaties waar eindgebruikers blij van worden. Het is een volledige P2P oplossing die deels gevuld en voorgedefinieerd is op basis van templates en best-practices. Onze aanpak levert snel waarde en is speciaal gericht op middelgrote tot grote bedrijven.

Operationele inkoop met guided buying van SAP Ariba is net zo simpel als een aankoop doen op bol.com. Eindgebruikers worden aan de hand genomen door het proces dat leidt naar de voorkeursleveranciers. Onderhandelde besparingen worden gerealiseerde besparingen en de ‘Spend Under Management’ gaat omhoog wat de compliance ten goede komt.

Met deze QuickValue P2P for SAP Ariba Snap propositie profiteert u vooral van een oplossing die deels gevuld en voorgedefinieerd is op basis van templates en best-practices.

  • SAP Ariba Guided Buying met voorgeconfigureerde categorieën voor uitgaven
  • Direct toegang tot geselecteerde leveranciers
  • Toegang tot ruim 6 miljoen producten via top leveranciers via Spot Buy
  • Best-practice workflows voor o.a. winkelwagens en facturen
  • Mobiel shoppen en goedkeuren
  • Toegang tot ‘s werelds grootste B2B network
  • Kosteloze leveranciersregistraties

Een belangrijk onderdeel van deze propositie is het gemak dat wordt geboden rondom het digitaal koppelen en communiceren met leveranciers (supplier enablement). Digitaal communiceren met leveranciers voor het uitwisselen van documenten, zoals bestellingen en facturen, resulteert in veel efficiencyvoordelen. Wat als de crediteurenadministratie het matchen en verwerken van facturen met een factor 3 tot 5 efficiënter kan realiseren?

Het koppelen van een leverancier voor het digitaal versturen en ontvangen van bestellingen en facturen wordt eenvoudig gerealiseerd via een slimme e-mail. Met een druk op de knop creëert de leverancier zijn account, wat net zo makkelijk is als het maken van een gmail account.

 Deze methode is kosteloos voor uw leveranciers en biedt het gemak om digitaal documenten uit te wisselen via het SAP Ariba Netwerk. Het enige dat de leverancier nodig heeft is een e-mailadres om de bestelling op te ontvangen. Via een link kan deze bestelling worden geopend en kan de leverancier onder andere ontvangstbevestigingen, verzendberichten en facturen aanmaken – op basis van de afspraken die tussen inkoper en leverancier zijn gemaakt. Dit is allemaal zonder kosten voor de leverancier.

In 12 weken realiseren wij voor u de implementatie van deze gebruikersvriendelijke en innovatieve P2P oplossing van SAP. Deze oplossing gaat zich terugverdienen vanaf dag één. Neem contact met ons op als u de QuickValue P2P for SAP Ariba Snap oplossing in het echt wilt zien. Wij helpen u om de stip op de horizon te zetten die aansluit bij uw ambities op het gebied van inkoop. Samen bepalen wij graag met u een stabiele en geleidelijke groei: denk groot, start klein.

Download hier onze flyer Download hier een korte informatieve flyer.

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken en samen met ons kijken wat er voor uw bedrijf mogelijk is. Of heeft u andere vragen?
Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.