SAP Ariba Value Assessment

Bepalen van de business case voor SAP Ariba

Krijg snel inzicht in wat SAP Ariba voor uw organisatie kan betekenen.

Heeft u interesse in SAP Ariba en zou u het prettig vinden om vroegtijdig een beeld te krijgen van de business case voor uw organisatie? Doe dan de gratis SAP Ariba Value Assessment.  

In een gesprek bepalen we samen met u naar wat SAP Ariba voor uw organisatie kan betekenen. U krijgt hierbij inzage in het besparingspotentieel voor uw bedrijf. Wij gebruiken hiervoor de SAP Ariba Value Assessment tool voor een benchmark van uw bedrijf met organisaties uit dezelfde industrie. 

We bespreken uw ambities en lopen via de SAP Ariba Value Assessment tool door een aantal vragen heen. Op basis hiervan doen wij een benchmark van uw organisatie tegen 5000+ klanten en externe bronnen van onderzoeksbureaus zoals Gartner, Forrester en The Hackett Group. U krijgt een uitgebreid (Engelstalig) rapport waarin omschreven staat waar u de grootste voordelen kunt verwachten. Tezamen met de licentie- en implementatiekosten bepalen we de business case. 

Additioneel aan de SAP Ariba Value Assessment  kunnen wij voor u een gedetailleerdere Analysefase  uitvoeren, met daarin: 

  1. Het beschrijven en afstemmen van uw procurementprocessen in scope; 
  2. Fit/gap bepalen van uw procurementprocessen ten opzichte van de SAP Ariba best-practice processen (Ariba Buying / Ariba Buying & Invoicing / Ariba Network); 
  3. Fit/gap bepalen van uw IT-beleid & -landschap versus de requirements en mogelijkheden van SAP Ariba; 
  4. Het uitwerken van een business case; 
  5. Het aangeven van de benefits; 
  6. Het uitwerken van een kostenindicatie (licenties, implementatie/project, running costs); 
  7. Het uitwerken van een eindpresentatie die voorgaande samenvat. 

Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor een vrijblijvende SAP Ariba Value Assessment en/of eventueel een verdieping via een Analysefase. 

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken en samen met ons kijken wat er voor uw bedrijf mogelijk is. Of heeft u andere vragen?
Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.