De nieuwste SAP SRM release dateert uit 2009...

Wat kunt u doen om de verouderde SRM-gebruikerservaring te verbeteren?

Wat weet u nog van 2009? Bijna iedereen had als mobieltje een Nokia of sommigen zelfs een Blackberry. Dat zouden we nu retro noemen. De eerste iPhone was in 2009 net in Nederland op de markt. Er was nog ruim een jaar geen iPad te bekennen. Kortom, de gebruikersbeleving uit 2009 van mobieltjes en software, zoals SAP SRM 7.0, is niet te vergelijken met het gemak dat we nu gewend zijn.

Waarschijnlijk vindt u het vanuit uw privésituatie ook; de meeste software uit 2009 is inmiddels vrij gedateerd. Zo is dat ook met SAP SRM 7.0. De innovaties op het gebied van inkoopprocessen en digitalisering vinden bij SAP tegenwoordig plaats in SAP Ariba en SAP S/4HANA. Dit betekent niet dat u SAP SRM onmiddellijk moet vervangen, maar het biedt echter een goede gelegenheid om te beoordelen hoe goed SAP SRM de huidige zakelijke uitdagingen en ambities van uw organisatie nog kan waarmaken 

Of uw toekomstige inkoopstrategie ondersteund gaat worden door SAP Ariba en/of SAP S/4HANA, het SAP Ariba Network heeft er een centrale positie in. Het is ’s werelds grootste B2B-netwerk dat eenvoudige digitale samenwerking met uw leveranciers mogelijk maakt. Het SAP Ariba Network verbinden met uw SAP ECC en/of SAP SRM kan snel worden gedaan. Voor SAP SRM-klanten levert dit een snelle time-to-value op. Het is laaghangend fruit en de eerste sprong in de digitale toekomst van inkoop. Accounts Payable zal 3-5 keer efficiënter zijn door de PO- en facturatieprocessen via het Ariba Network te automatiseren en zodoende contactloze” factuurverweringsprocessen te realiseren. Lees hier meer over het verbinden van SAP SRM en/of SAP ECC met het SAP Ariba Network. 

Als het uw ambitie is om SAP SRM volledig te vervangen door SAP Ariba en/of SAP S/4HANA, dan kunnen we u meer vertellen over de innovaties waarvan uw eindgebruikers kunnen profiteren. Bestellen was nog nooit zo eenvoudig als met Guided Buying van SAP Ariba. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld zonder training starten vanwege een gebruikerservaring die vergelijkbaar is met die van Bol.com. 

Wij zijn gespecialiseerd zijn in het optimaliseren van inkoopprocessen met SAP-software. We hebben expertise in SAP Ariba en SAP S/4HANA, evenals in SAP ECC en SAP SRM. Download hier onze folder. Wij vertellen u graag meer over de toekomst van uw SAP SRM. 

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken en samen met ons kijken wat er voor uw bedrijf mogelijk is? Of heeft u andere vragen?
Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.