Op 14 maart host SAP Nederland het Future of Procurement evenement voor ruim 150 procurement professionals. Compera is trotse sponsor van dit evenement.

Compera helpt al ruim 10 jaar grote klanten om hun procurement processen te innoveren en te digitaliseren. In de afgelopen jaren heeft Procurement steeds meer een strategische rol gekregen binnen een organisatie. Om niet achter te blijven op de concurrentie moeten bedrijven hun procurement en sourcing strategieën naar een hoger plan tillen.

Op het Future of Procurement evenement zoomen we in op SAP’s innovaties, succesverhalen, trends en zo verder. Kom ook naar SAP’s Future of Procurement evenement op 14 maart a.s. te ’s-Hertogenbosch en ontmoet experts, peers en partners.

Wie zijn wij?

Wij geloven in simpele oplossingen voor complexe processen die onze klanten succesvoller maken. Dit kunnen wij omdat wij uw taal spreken, uw processen stimuleren en onze kennis van Procurement en SAP inzetten. Wij leveren oplossingen en consulting services gespecialiseerd op het verbeteren van de inkoopprocessen,  gebruikmakend van SAP Procurement en SAP Ariba.