SAP Nederland heeft Compera benoemd tot SAP Silver Partner voor Services. Deze benoeming bevestigt de kwaliteit, kennis en expertise van Compera. Compera levert SAP Consulting diensten gespecialiseerd in het optimaliseren van de inkoopprocessen.

In 2006 is Compera opgericht. Sindsdien heeft Compera een reputatie opgebouwd waar men trots op is. Klanten kiezen Compera vanwege de inhoudelijke kennis en de pragmatische aanpak. Alle consultants van Compera zijn Senior Procurement professionals en worden doorlopend getraind om voorop te lopen als het gaat om kennis over de Procurement- en gerelateerde oplossingen van SAP, waaronder SAP Ariba en SAP S/4HANA. Tevens zorgt de organisatie voor het bijhouden van alle relevante certificeringen om de kennis en betrouwbaarheid van de diensten te onderstrepen.

Compera is al sinds 2015 onderdeel van het partnerlandschap van SAP (Extended Business Partner en Open EcoSystem partner). “De recente SAP Silver Partner benoeming door SAP Nederland aan onze organisatie is een belangrijke bevestiging van onze intensieve samenwerking en geeft verdere vorm aan de groeiambities van onze mooie club met fantastische klanten die onze kennis en kunde altijd bijzonder waarderen”, aldus Martijn Kruisinga, Partner en medeoprichter van Compera.

De komende jaren gaat Compera verder investeren in haar kennis en diens unieke positie in de Nederlandse markt als SAP procurement specialist. Michael Blokdijk, Channel Manager SAP, zegt het volgende over de benoeming: “Compera is een belangrijke partner van SAP op het gebied van inkoop met SAP Ariba en S/4HANA. Wij zijn erg positief over de toevoeging van Compera aan ons partnernetwerk. Compera is een innovatieve partner die blijft investeren in kennis en innovatie om klanten een hoogwaardige dienstverlening te kunnen bieden”.

Over SAP

SAP Nederland is een dochteronderneming van SAP SE en verantwoordelijk voor alle activiteiten in Nederland. Het hoofdkantoor staat in ’s-Hertogenbosch. Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien.

Over Compera

Compera is in 2006 opgericht. Compera specialiseert zich in het verbeteren of stroomlijnen van inkoopprocessen. Ze bestaat uit een team van ervaren consultants en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als specialist in SAP Procurement en SAP Ariba. Compera is gevestigd in ’s-Hertogenbosch.