Nadat Compera in 2017 door SAP benoemd is tot SAP Silver Partner is Compera nu ook SAP VAR partner geworden. VAR staat voor Value Added Reseller. Deze benoeming onderstreept de groei van Compera als gespecialiseerde SAP Partner voor Procurement en diens focus op end-to-end dienstverlening om klanten volledig te ontzorgen.

Thijs Goossens, Channel Sales Manager bij SAP, zegt het volgende over de benoeming: “Compera is een belangrijke partner van SAP op het gebied van inkoop met SAP Ariba en S/4HANA. Wij zijn erg positief over de toevoeging van Compera aan ons VAR-netwerk. Ik ben erg verheugd met de groei die Compera heeft doorgemaakt. Binnen 1 jaar heeft Compera de stap vanSAP Silver Service partner naar VAR partner gemaakt. We vinden het belangrijk dat onze partners optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwste SAP-technologie en daarmee ook hun klanten optimaal kunnen bedienen.

Compera levert SAP Consulting dienstverlening gespecialiseerd in het optimaliseren van de inkoopprocessen. Sinds de oprichting in 2006 heeft Compera een reputatie opgebouwd waar men trots op is. Klanten kiezen Compera vanwege de inhoudelijke kennis en de pragmatische aanpak. Alle consultants van Compera zijn Senior Procurement professionals en worden doorlopend getraind om voorop te lopen als het gaat om kennis over de SAP Procurement.

“De stap voor Compera om Value Added Reseller te worden voor SAP Ariba sluit aan bij de ambities van onze organisatie. Wij willen onze klanten niet alleen ontzorgen op het gebied van consulting dienstverlening maar ook op het gebied van SAP-software. Onze klanten kunnen onder één dak de licenties én de consultancy-diensten afnemen – en daarmee profiteren van een gunstig prijsvoordeel.”, aldus Stan Coppus, Partner en medeoprichter van Compera.

In de afgelopen twee jaar heeft Compera geïnvesteerd in het verder opbouwen van diens kennis van SAP Ariba. Alle consultants van Compera zijn gecertificeerd in het implementeren van SAP Ariba. Compera heeft tevens een speciale focus op SAP Ariba Snap. Dit is het gebruikersvriendelijke bestelsysteem voor het midden- en grootbedrijf. Met SAP Ariba Snap kopen klanten niet alleen een bestelsysteem maar ook een gespecialiseerde en efficiënte implementatiemethodologie. Compera heeft op basis van jarenlange kennis & ervaring een gedetailleerde uitwerking gemaakt van de implementatiemethode om klanten zekerheid te bieden van een gecontroleerde implementatie.

Over SAP

SAP Nederland is een dochteronderneming van SAP SE en verantwoordelijk voor alle activiteiten in Nederland. Het hoofdkantoor staat in ’s-Hertogenbosch. Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven.

Over Compera

Compera is een innovatief en ambitieus bedrijf in ’s-Hertogenbosch en loopt voorop op het gebied van SAP Procurement en SAP Ariba. De organisatie richt zich volledig op het stroomlijnen van de inkoopprocessen van haar klanten. Dit wordt gedaan door getalenteerde consultants die met een frisse blik en een gedegen plan klanten ontzorgen en begeleiden. Onder één dak biedt Compera een end-to-end dienstverlening van de verkoop van SAP-licenties tot aan volledige projectimplementaties. Centraal bij de aanpak van Compera is de zorg voor de organisatorische verandering die door een IT-project teweeg wordt gebracht.