Wij merken bij veel van onze klanten dat de volgende thema’s voor inkoop hoog op de agenda staan: procesverbeteringen, reduceren van het aantal leveranciers en het behalen van kostenbesparingen als gevolg van betere contractafspraken met leveranciers.

Met Strategic Sourcing bepaal je als organisatie welke activiteiten je zelf doet en welke activiteiten je overlaat aan je partners. Het inkoopproces wil je daarom op een slimme en efficiënte wijze inrichten. Met de Strategic Sourcing Suite van SAP Ariba kunt u de inkoopstrategie van uw organisatie eenvoudig ondersteunen van Source-to-Contract. Hiermee pak je ook de voorgenoemde thema’s ook gelijk aan!

Wij maken het voor u daarom laagdrempelig om écht kennis te maken met SAP Ariba in de praktijk. Samen met SAP bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van het onderdeel Sourcing onder de Strategic Sourcing Suite van SAP Ariba. De versie waar u kosteloos en zonder implementatie gebruik van kunt maken heet SAP Ariba Start Sourcing.

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan de Start Sourcing Masterclass op donderdag 13 juni om 14:00 te SAP Nederland in ’s-Hertogenbosch. Tijdens dit event krijgt u te horen wat SAP Ariba Strategic Sourcing is en krijgt u ook een demo van de oplossing te zien. Tevens vertellen wij u hoe u zelf aan de slag kunt met SAP Ariba Start Sourcing en wat de verschillen zijn ten opzichte van de betaalde versie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het onderstaande contactformulier.