Donderdagmiddag 11 juni is het weer zover!

TopForce Alliance, het krachtigste SAP collectief van Nederland organiseert met haar tien Members hét SAP Kennisevent van het jaar. Laat u op donderdag 11 juni 2015 vanaf 12.00u bijpraten op de prachtige locatie De Glazen Ruimte in Maarssen. Uiteraard alles kosteloos, vrijblijvend en inclusief lunch en afsluitende borrel.

Compera verzorgt live demo’s op het gebied van Ariba Upstream en de mogelijkheden van SAP Procurement in combinatie met de Fiori Launchpad.

13:45 uur : Simple Sourcing met Ariba

Best in class bedrijven hebben een optimaal Sourcing proces. Dat wijzen diverse onderzoeken uit. Omdat Sourcing processen minder vaak worden uitgevoerd dan operationele P2P processen is het ideaal om deze processen in de cloud uit te voeren. Dit kan met Ariba. Bijkomend voordeel is dat de look&feel van Ariba recent helemaal is opgefrist en dat ook Ariba op de Fiori app toer gaat binnen nu en een jaar.

15:45 uur: Simple P2P – SAP Procurement 

Het optimale P2P proces valt of staat met de acceptatie en gebruik van de oplossing door de business. Hierdoor worden effi ciency, compliancy en doelmatigheid gewaarborgd. Eenvoud van de oplossing draagt hier in grote mate aan bij. SAP beseft dit terdege en werkt de laatste jaren hard aan het verbeteren van de “useability”. Wij laten in onze demo zien wat het thema The Power of Simplicity voor SAP Procurement kan betekenen.

Laat u informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen SAP en Ariba Procurement. Dit kan ook één op één bij onze stand.

Het volledige programma van het event kunt u hier vinden.

Inschrijven gaat hier snel en gemakkelijk.

1d3f171da99dda7372102a153e4c795c.396b3b8016a43d3f20925daa56bf579d

[:en]
[:]