Op 9 juni 2016 vond in Maarssen het jaarlijkse kennisevent van TopForce Alliance (TFA) plaats. Dit jaar was het een zeer zonnige editie bij Inn Style aan de Maarsseveense Plassen.

DSC_0001Tijdens het kennisevent presenteerden de TFA members zich op de informatiemarkt. Aansluitend waren er inspiratiesessies en innovatiedemo’s die werd verzorgt door de verschillende menmbers.

Compera is al sinds de oprichting member van TFA. Dit jaar namen wij twee sessies voor onze rekening.

 

Niels bracht tijdens een inspiratiesessie de deelnemers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SAP Ariba Sourcing en Contract Management. Dit deed hij door een uitgebreide demo te geven waarin hij goed inzicht gaf in het proces en de mogelijkheden van deze SAP Arba cloudoplossingen waarvan Compera sinds een jaar partner/reseller is.

DSC_0011

Tijdens een van de innovatiedemo liet Martijn zien hoe met behulp van de SAP SRM User Interface Add On en Catalog Cloud Services van BeNeering bol.com kan worden geïntegreerd uw bestelapplicatie. Dit geeft de gebruikers eindelijk de enige echte bol.com beleving, waarbij de uitgaven toch onder controle vallen van de inkoopafdeling. Dit kan een oplossing bieden voor uw zogenaamde Tail End Spend vraagstuk.

DSC_0006

Het event werd afgesloten met een borrel en barbecue waarbij ook nog een golfballetje kon worden afgeslagen. Al met al een zeer geslaagde dag.
Was u niet in de gelegenheid om naar Maarssen te komen en toch geïnteresseerd in ons verhaal? Neem dan contact met ons op voor een demo op uw locatie of op ons kantoor in Den Bosch.

[:]